Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffpicfixer Date: Sep 20, 2011 5:55pm
Forum: feature_films Subject: Re: Not a failed upload.

As said in my amended review, I downloaded the cinepack (avi) file again, and viewed it with GOM, VLC, Real Player and Windows Media player 11. There was no audio except for some faint, high-pitched squeaks unrelated to the video content. I also viewed the streaming version again with both versions of IA's player, with the same negative results

Now I viewed the streaming version with Firefox and Safari, using both versions of IA's player. No audio.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: elmagno Date: Sep 20, 2011 6:31pm
Forum: feature_films Subject: Re: Not a failed upload.

Again, sorry you are having these problems with those files. Perhaps as others play them, a helpful pattern will emerge. As far as I can tell, this is a standard, sturdy Xvid/mp3 rendition into an avi container, a k-otic mainstay.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: ianu Date: Sep 20, 2011 9:42pm
Forum: feature_films Subject: Re: Not a failed upload.

No problems with picture or sound in IA stream with Mozilla browser and Windows XP.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffpicfixer Date: Sep 20, 2011 10:40pm
Forum: feature_films Subject: Re: Not a failed upload.

XP is my operating system. I've tried IE8, Firefox and Safari multiple times times with both IA players. No soap.
It's got me beat.